Wij zijn een SNF gecertificeerde organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur van woonruimte (appartementen, penthouses, woningen en villa’s). De focus ligt daarbij op expats en wij werken daarbij landelijk voor beursgenoteerde ondernemingen, multinationals en MKB bedrijven. Wij hanteren een uniek full service concept waarbij verhuurders, hurende bedrijven en expats een aanspreekpunt hebben en een volledige begeleiding krijgen tijdens de gehele verhuurperiode. Dus wij zorgen niet alleen voor een match tussen verhuurder en huurder, maar verzorgen ook de gehele stoffering, meubilering, (huishoud)apparatuur, de levering van nutsvoorziening, internet, administratief beheer en schoonmaak. Met onze eigen technische dienst en gecontracteerde service bedrijven zorgen wij ook 24 uur per dag 7 dagen per week voor het oplossen van storingen, onderhoud en reparaties.

Waarom bedrijven en expats kiezen voor Netbewoond.

Huisvesting vinden en goede begeleiding bij het huurproces is vaak al lastig genoeg voor u en uw werknemers. Het kost u en uw (expat)werknemer veel tijd en energie en tijd die ook efficiënter besteed kan worden. Omdat wij van Netbewoond een uniek maatwerk, full servicepakket bieden kunnen wij u en uw werknemer(s) volledig ontzorgen. Daarbij hebben wij ruime ervaring met de verhuur aan expats.

Wij bieden u één aanspreekpunt voor alle woonwensen van uw medewerkers.

 • zoeken naar geschikte woonruimte;
 • bezichtigen van geschikte woningen;
 • opstellen huurovereenkomst;
 • volledig stofferen, meubileren en styling van de woning naar behoefte en wensen huurder;
 • levering van wasmachine, droger, vaatwasser en keukenapparatuur naar behoefte en wensen huurder;
 • levering van audioapparatuur naar behoefte en wensen huurder; 
 • complete verzorging van bedden- en linnengoed en keukengerei;
 • regelen van alle nutsvoorzieningen;
 • faciliteren overige wensen (internet, parkeervergunningen, schoonmaak);
 • administratief beheer;
 • technisch beheer via eigen technische dienst met 24/7 storingsdienst.

Huren via Netbewoond bespaart uw organisatie tijd.

Naast het feit dat wij de zorg rond huisvesting van uw (expat)medewerker(s) volledig uit handen nemen, bieden wij u als werkgever nog tal van andere voordelen. Zo hebben wij expertise in de ondersteuning van uw afdeling Human Resources, doordat wij ons plan van aanpak volledig afstemmen op de procedures die er in uw organisatie gelden. Verder kunnen wij uw financiële organisatie veel tijd besparen door de totale maandelijkse woonlasten via een periodieke afrekening overzichtelijk in kaart te brengen. Wij nemen daarbij de overeenkomsten met de verhuurder, nutsbedrijven op onze naam en desgewenst ook andere overeenkomsten.

Wij werken voor het aangaan van elke verhuuropdracht in overleg met u en uw expatmedewerker een volledig huurplan inclusief kosten uit. Wij luisteren daarbij graag naar uw wensen en gaan daarbij altijd uit van een maximale kostenefficiëntie.